“Vil du ændre noget så
start med dig selv”

Profil

Mennesker i udvikling

Certificeret Coach

VOIGTVISION er stiftet 1. Maj 2008 af eksistentiel, certificeret coach og psykoterapeut Pia Hedegaard Voigt og varetager coaching sparring og terapi af både private og erhvervs klienter. Konsulentopgaver varetages i både korte og længere forløb. VOIGT VISION samarbejder med IDL coaches over hele landet. Hvor vi arbejder med kurser og cases tilrettelagt overordnet eller individuelt.

Mit navn er Pia Hedegaard Voigt, jeg er 49 år og har arbejdet med salg og marketing i mere end 20 år, både som salgschef for en produktionsvirksomhed samt med udviklingssalg inden for mediebranchen. Kontakt med mennesker har været en stor del af arbejdet og nysgerrigheden på vores forskelligheder, potentialer og muligheder bragte mig for 13 år siden på sporet af coaching og psykoterapi.
Jeg er færdiguddannet og eksamineret Eksistentiel Coach efter 2 1/2 års forløb i december 2007 og er certificeret i maj 2008. Sideløbende har jeg uddannet mig til Eksistentiel Dynamisk Psykoterapeut i alt en 3 årig uddannelse hvor jeg blev færdiguddannet dec.2010  – læs evt. mere på www.idl.dk.

Jeg er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening, MPF; en forening af uddannede psykoterapeuter, der er uddannede på evaluerede og af Socialministeriet godkendte uddannelsesinstitutter i Danmark.

Dette sikrer dig en uddannet og eksamineret psykoterapeut i Esbjerg.

Jeg er udadvendt, åben og til alle tider uden forud indtagelser. Jeg lever i nuet med fremtidige mål for øje. Mit værdi/normsæt er bygget om omkring det, at være autentisk, ærlig og modig ligesom humor er en grundsubstans i det at være mig. Mit motto er “start med dig selv og oplev magien”

Bliv kontaktet

Kunne du tænkte dig at vide mere om mig eller tage en uforpligtende snak?
Så udfyld formularen herunder, og jeg vil prøve at vende tilbage hurtigst muligt