“Opnå vedvarende værdibaserede
resultater med coaching”

Eksistentiel Coaching – Den gode samtale

Mennesker i udvikling

Eksistentiel Coaching

Eksistentiel coaching er et et effektivt værktøj, der er rettet mod nuet og fremtiden. Eksistentiel coaching forener det bedste fra filosofiens og psykologiens verden, organisationsforståelse, spiritualitet og holistisk menneskesyn og styrker motivationen til at nå dine mål..

Eksistentiel coaching er en eller flere samtaler, hvor dit liv er i fokus fordi du ønsker afklaring, større tilfredshed og glæde. Vi tror, at alle mennesker indeholder de ressourcer de skal bruge for at lykkes og have succes med de udfordringer de har sat sig for.

Der kan være eksistentielle områder som har brug for din opmærksomhed, da ubalancen ellers bliver for stor. Måske har du overset vigtige områder, som kan berige dit liv, give større tilfredshed og balance. Når man finder større eksistentiel klarhed, bliver det lettere at at være nærværende og leve livet meningsfuldt.

I eksistentiel coaching giver du dig mulighed for at betragte, fordybe og filosofere over dine inderste tanker og drømme. Det handler om, det som er vigtigt for dig – det du har brug for – dine spørgsmål og dine svar – om den vej du vil vælge at gå i dit liv.

At vælge er ikke let. Nogen gange kan selv de enkleste, letteste valg være ganske tunge. Måske vælger du med lethed, eller måske vælger du at lade være med at vælge – selv om det også kan ses på som et valg.

Mennesker i udvikling

Få justeret og målsat de vigtige

områder i dit liv

At tydeliggøre alternativer, kan være den hjælp der skal til for at træffe det rigtige valg. Det, at se andre perspektiver på dine alternativer kan være en hjælp – til netop at vælge din vej.

Samtalerne hjælper dig på forskellige måder til at se dig selv på godt og ondt, således at du får et mere realistisk og harmonisk billede af dine ressourcer, begrænsninger og muligheder. Dette vil hjælpe dig til at leve mere i overensstemmelse med de muligheder du indeholder.

For at støtte og styrke dit initiativ gennem coaching-forløbet, vil vi lave klare aftaler og milepæle. En proaktiv plan, der underbygger dine hensigter, er et værdifuldt redskab, til at opnå det du gerne vil.

Hvem kan have glæde af eksistentiel coaching?

  • Alle, som har brug for refleksion og afklaring – i forhold til en konkret situation, et valg, eksistentielle spørgsmål, egen livsfilosofi, og egen verdensfortolkning.
  • Alle, som “bare” trænger til at have en aktiv lyttende samtalepartner.

Bliv kontaktet

Kunne du tænkte dig at vide mere om mig eller tage en uforpligtende snak?
Så udfyld formularen herunder, og jeg vil prøve at vende tilbage hurtigst muligt