“Etik er at kende forskellen mellem
hvad du kan gøre og hvad du bør gøre”

Filosofi/etik

Mennesker i udvikling

Filosofi & Etik

Som Eksistentiel terapeut & Coach er udgangspunktet for coaching – udelukkende klienten/ teamets. Klienten er eksperten på sit eget liv og på sine egne udfordr inger, og vi betragter altid klienten som ressourcefuld, kreativ og menneskeligt hel.

Som Eksistentiel  terapeut & Coach er tilgangen til mennesker ubetinget. Vores positive menneskesyn sammenholdt med vores unikke læring, giver adgang til at frigøre klientens potentiale for indre ro og glæde . Denne form for kommunikation kan være meget kraftfuld og skal bruges med omtanke og med respekt. Vi sikrer os altid, klienterne / teamet, har mulighed for at reflektere over, og er indforståede med den forandring og udvikling, der sker i dem og med dem under coachingen

For at sikre at os, at vores personlige udfordringer og forståelse af virkeligheden ikke spiller en rolle i coachingen, er vi i fortsat supervision . Dette fastholder personlig udvikling og en kontinuert sparring, i forhold til IDL modeller, værktøjer og deres mest effektive og korrekte brug.

Vi tror på det bedste i alle mennesker og ved, at vi med coaching, terapi og sparring kan inspirere mennesker omkring os til, at blive mere tilstede i deres liv. Få tydeliggjort den enkeltes potentiale, blive styret indefra, tage ansvar og blive den bedste udgave af sig selv.

I forhold til Teams og arbejdsplads, vil man kunne opleve, at indefrosne ressourcer og forældet retorik får nyt liv. Tilgangen til job og mennesker får helt nyt perspektiv.

Jeg skal fremhæve at vi somteraputer & coaches har tavshedspligt. – se evt. psykoterapeutforeningen.dk

Bliv kontaktet

Kunne du tænkte dig at vide mere om mig eller tage en uforpligtende snak?
Så udfyld formularen herunder, og jeg vil prøve at vende tilbage hurtigst muligt