“Bedre mennesker er bedre medarbejdere
Bedre medarbejdere er bedre mennesker”

Erhvervscoaching

Mennesker i udvikling

Erhvervscoaching der skaber positiv forandring

Coaching rettet mod erhvervslivet, er coaching og sparring af ledere samt ansatte. Positiv kommunikation og værdibaseret ledelse, med udgangspunkt i det indre lederskab er vores grundprincipper. Vi hjælper virksomheder med, at skabe den ønskede kultur som grobund for fremtidige, realistiske, forankrede firmaværdier.

Personlig coaching – Vil du udfordres og nå helt i mål?

Til ledere & ansatte

Opnå ekstraordinære resultater gennem personlig vækst.
Et coaching forløb er et forpligtigende samarbejde og et fri rum for klienten til, at gå i dybden og reflektere over muligheder og problemstillinger. Coaching-forløbet strækker sig typisk over 3-6 måneder med samtaler hver anden uge. Få sat fokus og retning – ressourcer kortlægges og motivationen næres.

Eksistentiel Coaching – Få balance i tilværelsen

Til ledere & ansatte

Eksistentiel coaching – den gode samtale.
Eksistentiel coaching er et et effektivt værktøj, der er rettet mod nuet og fremtiden. Eksistentiel coaching forener det bedste fra filosofiens og psykologiens verden, organisationsforståelse, spiritualitet og positivt menneskesyn og styrker motivationen til at nå dine mål.

Konflikthåndtering – Rigtigt godt for dem som ønsker en mindre stresset hverdag!

Til ledere & personalegrupper

Små konflikter løses, så de ikke vokser sig store og store konflikter bearbejdes. Både leder og personale grupper lærer, at sætte noget andet og bedre i stedet. Der sættes ind med innovativ og positiv tankegang. Rigtig godt når der f.eks skal implementeres forandringer eller, at man på anden måde står overfor udfordringer som tåler sparring og nye vinkler udefra. Stor effekt med efterfølgende personlig coaching af den enkelte.

Ressourceoptimering

Til ledere & personalegrupper

HVAD HAR VI? – HVAD ØNSKER VI? – KAN VI DET?
Med motiverede, engagerede og oplyste medarbejdere, som er bevidste om hvilken arbejdskultur de er en del af, bliver uønskede subkulturer opløst og det mere attraktive i arbejds- og person sammenhænge tydeliggjort. En oplagt vitaminkur til alle virksomheder/ personalegrupper som vil udbygge deres verdensbillede af det, at gå på arbejde.

Interesseret i erhvervscoaching?

Kunne du tænkte dig at vide mere om mig eller tage en uforpligtende snak?
Så udfyld formularen herunder, og jeg vil prøve at vende tilbage hurtigst muligt.