“Medlem af dansk psykoterapeutforening
mit kvalitetsstempel, din garanti”

Om Voigt Vision

Mennesker i udvikling

Filosofi, etik & uddannelse

Vi tror på hele mennesker og ser på dem med holistiske helheds briller, således de bliver bedre til, at navigere og kommunikere i virkeligheden samt skabe balance mellem arbejds- og privatliv. Det er summen af det der er i menneskers liv, der afgør balance/ ubalance.

Vi tror på det bedste i alle mennesker og ved, at vi med coaching, terapi og sparring kan inspirere mennesker omkring os til, at blive mere tilstede i deres liv. Få tydeliggjort den enkeltes potentiale, blive styret indefra, tage ansvar og blive den bedste udgave af sig selv.

I forhold til Teams og arbejdsplads, vil man kunne opleve, at indefrosne ressourcer og forældet retorik får nyt liv. Tilgangen til job og mennesker får helt nyt perspektiv.

Vi arbejder med elementer fra den eksistentielle og positive psykologi samt ACT (acceptance commitment therapy). Alt sammen psykologiske retninger, der er med til, at den enkelte bliver master i sit eget liv.

IDL coachuddannelse følger de internationale standarder, formuleret af International Coach Federation. Derudover følges de etiske retningslinier for nordiske psykologer og de etiske standarder fra Psykoterapeutforeningen i Danmark. Samlet er uddannelsens høje kvalitet og grundlaget for IDL certificering sikrer uddannelsen af kompetente og professionelle coaches. Læs mere om coach uddannelse her

Mennesker i udvikling

Psykoterapeut uddannelse

Uddannelsen til Eksistentiel Dynamisk Psykoterapeut løber over 3 år. Det er en uddannelse den studerende tager i fritiden fx sideløbende med sit arbejde. Uddannelsen henvender sig til mennesker, som ønsker at tilegne sig psykoterapeutiske kompetencer indenfor en bred vifte af menneskelige udviklingsprocesser, behandling, vejledning, rådgivning, eksistentielle problemer, samarbejde, undervisning og lederskab. Uddannelsen er opbygget af flere selvstændige forløb, løbende over 5- 6 år ( incl. coach uddannelsen).

Herudover en lang række kurser i bl.a. ACT ( Acceptanve commitment therapy) Positiv psykologi, neuro science, følelssesmæssig intelligens

Bliv kontaktet

Kunne du tænkte dig at vide mere om mig eller tage en uforpligtende snak?
Så udfyld formularen herunder, og jeg vil prøve at vende tilbage hurtigst muligt